dimecres, 18 de gener del 2012

LES NOTES MUSICALS

Amb els alumnes de 2n de primaria estem treballant la cançó de les notes musicals "sonrisas y lágrimas". Ací tenim la partitura. A més esperem saber-la molt bé per a poder cantar-la al concert de Santa Cecília que farem tot el cole.


Una companya del blog Et Sone, del qual ens hem fet seguidors ens ha sugerit aquest video, de la cançó. Moltes gràcies i seguirem amb contacte.




Aquestes són les fitxes que fem servir per a treballar la cançó.



3 comentaris:

  1. Hola nois i noies!
    Em dic Clara Catalán i soc la mestra de música de l'escola Sant Ermengol d'Andorra. Aquest any hem creat un bloc de la nostra àrea (etsona.blogspot.com)i ens agrada molt el vostre, que, amb el vostre permís, xafardejo sovint...
    Resulta que nosatres hem treballat aquesta mateixa cançó amb els alumnes de tercer però la versió anglesa ja que a segon cicle fem les classe de música juntament amb un mestre d'anglès que ens ensenya vocabulàri específic. Ens ho hem passat molt bé cantant-la i n'hem fet un "flash-mob" que enregistrarem i penjarem aviat al nostre bloc.
    Us convidem a que el mireu!
    Ànims per continuar treballant i que ho passeu bé aquest curs!!!

    ResponElimina
  2. HOLA SOC NOELIA FERRER FALCO DE 2N MAENCANT EL VIDEO ADEU FINS UN ALTREDIA .

    ResponElimina
  3. Hola Bon dia,
    sabeu on podria trobar la cançó en audio? l'estic buscant per internet i no la trobo enlloc. És per la meva classe de 2n curs. Moltes gràcies!!

    ResponElimina